flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача у справі № 906/1154/20 (906/1167/22) - Пономаренко Людмили Петрівни

07 березня 2023, 15:45

за позовною заявою Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Бондарівське"

до Пономаренко Людмили Петрівни

про стягнення 531 000 грн  

за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Товариства з обмеженою відповідальністю "Суффле Агро Україна"

у межах справи №906/1154/20 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Суффле Агро Україна" до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Бондарівське" про банкрутство

Повідомляємо, що Господарський суд Житомирської області 09.02.2023 ухвалив:

  1. Продовжити строк підготовчого провадження по дату наступного судового засідання (включно).
  2. Відкласти розгляд справи у підготовчому засіданні на "20" березня 2023 р. об 11:00 год. в приміщенні Господарського суду Житомирської області, зал судових засідань  № 733.
  3. Клопотання позивача про витребування у Пономаренко Людмили Петрівни належним чином засвідченої копії договору б/н від 05.12.2015 разом з усіма додатками та додатковими угодами до нього, а також  документи, що підтверджують  виконання сторонами зобов'язань за цим договором задовольнити.
  4. Витребувати у Пономаренко Людмили Петрівни належним чином засвідчені копії договору б/н від 05.12.2015 разом з усіма додатками та додатковими угодами до нього, а також  документи, що підтверджують  виконання сторонами зобов'язань за цим договором.

Витребувані судом документи Пономаренко Людмили Петрівни надіслати до суду у строк до 20.03.2023.

У разі неможливості подати витребувані судом документи - надати до суду у зазначений строк письмові обґрунтовані пояснення щодо причин неможливості їх подання з наданням доказів в підтвердження.

Суд доводить до відома сторін, що відповідно до ст. 135 ГПК України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках: невиконання процесуальних обов'язків, зокрема ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу (п. 1); зловживання процесуальними правами, вчинення дій або допущення бездіяльності з метою перешкоджання судочинству (п. 2); неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, або неподання таких доказів без поважних причин (п. 3); невиконання ухвали про забезпечення позову або доказів, ненадання копії відзиву на позов, апеляційну чи касаційну скаргу, відповіді на відзив, заперечення іншому учаснику справи у встановлений судом строк (п. 4); порушення заборон, встановлених частиною десятою статті 188 цього Кодексу (п. 5).

5. Учасникам провадження у справі виконати вимоги ухвали суду від 12.12.2022, зокрема:

5.1. Позивачу СТОВ "Бондарівське"  надати (надіслати) до суду:

- докази, які підтверджують викладені у позовній заяві обставини (оригінали для огляду, копії - до матеріалів справи);

- відповідь на відзив на позовну заяву, у випадку його надходження від відповідача; завчасно надіслати відповідачу копію відповіді на відзив на позовну заяву та доданих до нього документів, докази такого направлення надати суду до початку підготовчого засідання.

5.2.Відповідачу Пономаренко Людмилі Петрівні надати до суду:

- відповідно до ст.165 ГПК України письмовий відзив на позовну заяву, при наявності заперечень, обґрунтувати їх документально з посиланням на закон - у строк 15 днів з дня отримання цієї ухвали; одночасно надіслати позивачу копію відзиву та доданих до нього документів, докази такого направлення надати суду;

- всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують заперечення проти позову - у строк 15 днів з дня отримання цієї ухвали.

Ухвала набирає законної сили 13.02.2023 та може бути оскаржена до Північно-західного апеляційного господарського суду в порядку та строки, встановлені Господарським процесуальним кодексом України, з урахуванням особливостей, передбачених Кодексом України з процедур банкрутства.

 

Прессекретар