flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи № 906/1154/20 (906/478/22)

12 вересня 2022, 10:20

за позовом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Бондарівське" в особі ліквідатора Комлика І.С.

до ОСОБА-1, ОСОБА-2 та ОСОБА-3 про покладення субсидіарної відповідальності за зобов'язаннями боржника у зв'язку із доведенням до банкрутства у межах справи   №906/1154/20

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Суффле Агро Україна"

до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Бондарівське"

про банкрутство

Повідомляємо, що Господарський суд Житомирської області 08.09.2022, зокрема, ухвалив:

  1. Звернутися до Департаменту з питань реєстрації Київської міської державної адміністрації із запитом щодо доступу до персональних даних фізичних осіб – ОСОБА-1, ОСОБА-2 за формою, наведеною в додатку № 3 до Правил реєстрації місця проживання, затверджених Постановою КМУ № 207 від 02.03.2016.
  2. Департаменту з питань реєстрації Київської міської державної адміністрації протягом п'яти днів з моменту отримання цієї ухвали суду надіслати на поштову адресу суду у паперовій формі:

- інформацію про зареєстроване місце проживання (перебування) фізичних осіб:

ОСОБА-1, ОСОБА-2, наведеною в додатку №3 до Правил реєстрації місця проживання, затверджених Постановою КМУ № 207 від 02.03.2016.

  1. Відділу Державної реєстрації актів цивільного стану по місту Хмільнику Реєстраційної служби Хмільницького міськрайонного управління юстиції у Вінницькій області протягом п'яти днів з моменту отримання цієї ухвали суду надіслати на поштову адресу суду у паперовій формі:

- інформацію про зареєстроване місце проживання (перебування) фізичної особи – ОСОБА-3.

  1. Відкласти розгляд справи на "13" жовтня 2022 р. о 15:20 год. в приміщенні Господарського суду Житомирської області, зал судових засідань  № 733.
  2.  Відповідачам:  ОСОБА-1, ОСОБА-2, ОСОБА-3 виконати вимоги ухвали суду від 15.07.2021, а саме, надати до суду:

- відповідно до ст. 165 ГПК України, письмовий відзив на позовну заяву, при наявності заперечень, обґрунтувати їх документально з посиланням на закон - у строк 15 днів з дня отримання цієї ухвали; одночасно надіслати позивачу копію відзиву та доданих до нього документів, докази такого направлення надати суду;

- всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують заперечення проти позову - у строк 15 днів з дня отримання цієї ухвали.

Роз'яснити учасникам, що відповідні заяви по суті справи повинні відповідати вимогам статей 161-165 ГПК України та мають бути подані у строк, визначений в ухвалі.

Викликати уповноважених представників сторін по заяві у підготовче засідання. При направленні у судове засідання уповноважених представників сторін, останнім мати при собі відповідно до статті 60 Господарського процесуального кодексу України документи, що підтверджують повноваження представників.

Попередити сторони, що відповідно до частини 8 статті 80 ГПК України, докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї.

З метою своєчасної підготовки до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи пропонується всі передбачені законом процесуальні документи, що подаються до суду і можуть бути предметом судового розгляду, а також докази,  надсилати в електронній формі (у форматі pdf) на E-mail суду: inbox@zt.arbitr.gov.ua з офіційної електронної адреси учасника судового процесу.

 

Прессекретар