flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Святкова нарада

21 червня 2024, 12:18

З нагоди Дня державної служби, у Господарському суді Житомирської області відбулася святкова нарада за участю заступника начальника управління-начальника відділу у Житомирській, Хмельницькій, Вінницькій та Чернівецькій областях ЗАХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ НАДС БРАЖЕВСЬКОГО Володимира та головного спеціаліста СІРУК Валентини.

З привітальним словом до колективу суду звернулася в.о. керівника апарату суду Тетяна ПИЛИПЧУК, побажала міцного здоров’я, творчого натхнення, плідних та реальних здобутків, високої професійної майстерності, злагоди та миру.

Володимир БРАЖЕВСЬКИЙ привітав присутніх зі святом та, від імені голови НАДС Наталії АЛЮШИНОЇ, вручив відомчу заохочувальну відзнаку Національного агентства України з питань державної служби керівників служб управління персоналом органів державної влади за особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері державної служби та з нагоди професійного свята – Дня державної служби: Подяку – начальнику відділу по роботі з персоналом Тетяні ТЕРНОВІЙ.

 

 

Прессекретар