flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Формування ефективної управлінської команди у судах

22 листопада 2019, 16:15

19-21 листопада 2019 року голова Господарського суду Житомирської області Валерій Давидюк та керівник апарату Олена Дєдух брали участь в семінарі з лідерства та формування ефективної команди управління в суді.

Захід організовано Національною школою суддів України у співпраці  з Проектом USAID «Нове правосуддя».

Вітальними словами семінар розпочали проректор Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці, заслужений юрист України Анатолій Костенко, Голова Державної судової адміністрації України, кандидат наук з державного управління, заслужений економіст України Зеновій Холоднюк, керівник Програми USAID «Нове правосуддя» Девід Вон та викладач, експерт Програми USAID «Нове правосуддя» Морін Е. Коннер.

Мета заходу – формування постійної довіри між головою та керівником апарату суду, що сприятиме протистоянню викликам лідерства та підвищенню ефективності роботи управлінської команди суду.

У ході семінару очільники та керівники апаратів судів опрацювали низку модулів, які допоможуть застосовувати фактори довіри у стосунках та моделювати їх для колективу суду, оволоділи ефективними та дієвими порадами щодо практик для зменшення стресу у відносинах працівників суду, запровадженими в інших судах нововведеннями для можливого використання у своїх судах, а також ознайомилися зі стратегічним планом дій щодо інновацій.

 

(матеріали з сайту  НШСУ)

 

Прессекретар