flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Знання потребують практики

01 лютого 2023, 15:30

Впродовж січня – лютого 2023 року студенти: Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія», Поліського національного університету, Державного університету «Житомирська політехніка» та Житомирського кооперативного фахового коледжу бізнесу і права  проходять виробничу, навчальну та переддипломну практику в суді.

Керівниками практики призначено: начальника відділу організації судового процесу та служби судових розпорядників – Ігоря Маринченка, начальника загального відділу суду (канцелярії) – Володимира Зоренка та начальника відділу планово-фінансової діяльності та бухгалтерського обліку – Ольгу Кирик.

В умовах воєнного стану, важливо, сприяти студентам – майбутнім правникам та спеціалістам з міжнародних економічних відносин у набутті практичних професійних навичок за обраним фахом.

Студенти вивчають посадові обов’язки секретарів судового засідання та помічників суддів.

У якості слухачів відвідують судові засідання.

Ознайомлюються з функціональними обов’язками працівників загального відділу суду (канцелярії), де мають можливість відслідкувати рух поданих процесуальних документів та працівників архіву суду, які розповідають практикантам порядок зберігання судових справ.

Також ознайомлюються з завданнями відділу планово-фінансової діяльності та бухгалтерського обліку, з функціональними обов’язками спеціалістів даного відділу.

 

Прессекретар