flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває активна співпраця зі студентською молоддю

27 березня 2023, 10:52

В рамках комунікаційних заходів для студентства, 24 березня 2023 року, в суді проведена екскурсія для студентів 4 курсу спеціальності «Право» Поліського національного університету.

Майбутні правники ознайомилися з роботою загального відділу (канцелярії) суду, зокрема з особливостями роботи архіву суду. Завідувач архіву Валентина Черниш розповіла про порядок зберігання судових справ, строки зберігання. Також про господарські справи, які розглядаються тривалий час та об’єм яких перевищує 40 томів.

Студенти відвідали судове засідання у справі про стягнення заборгованості за договором фінансового лізингу під головуванням судді Світлани Кравець, за участю секретаря судового засідання Анни Круглецької.

Також студенти поспілкувалися зі суддею-спікером Оксаною Машевською.

Екскурсанти мали можливість задавати питання, які їх цікавлять суддям та працівникам апарату суду, адже цього року кожен з них має прийняти важливе рішення щодо обрання майбутньої спеціалізації при вступі на магістратуру.

Господарський суд  Житомирської області завжди відкритий для комунікації з учнями та студентами та чекає наступних зустрічей !

 

Прессекретар