flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у автоквесті «Вулицями рідного міста»

07 жовтня 2016, 14:20

    7 жовтня 2016 року, з нагоди відзначення Дня юриста серед команд Житомирського апеляційного адміністративного суду, Апеляційного суду Житомирської області, Господарського суду Житомирської області, Житомирського окружного адміністративного суду та Богунського районного суду відбувся автоквест «Вулицями рідного міста», який було організовано Житомирським апеляційним адміністративним судом .

    Команду господарського суду Житомирської області представляли: начальник відділу - Маринченко І.А.; головний спеціаліст інформаційно-статистичного відділу - Дем'янюк Т.В.; помічник судді - Пазич Ю.П.; секретарі судового засідання - Радченко О.Ю. і Зарудяний А.В.

    Змагання складалося з декількох етапів, які були однаковими для всіх учасників. Командам необхідно було знайти «агента» – одного з організаторів змагання або зашифроване місце, де вони отримають наступне завдання. Також агентом бути запропоновані додаткові завдання для виконання учасниками команди.

    За правилами на виконання кожного завдання було відведено 15 хвилин. Після цього часу команда могла зателефонувати організатору змагання для отримання підказки. Підказка надавалась лише через 10 хвилин після такого дзвінка. Об’єктами в квесті бути пам’ятники, житлові будинки, установи, організації, парки, сквери тощо.

    Команди повинні були виконати усі умови змагання: після завершення квесту повернуттися у відправний пункт у повному складі; виконати усі завдання квесту, надавши на підтвердження цього відповідні докази (фото учасників на точках квесту); вкластися у відведений організаторами час.

    За результатами змагання, команда господарського суду Житомирської області здобула перемогу та отримала почесну грамоту за перше призове місце.