flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з призначенням!

31 травня 2013, 15:11

 Відповідно до Рішення Вищої ради юстиції від 18 травня 2013 року №  234/0/15-13 Бобровича Володимира Миколайовича було призначено на посаду голови господарського суду Житомирської області.

 

Шановний Володимире Миколайовичу!

 Щиро вітаємо Вас  з нагоди призначення на посаду Голови господарського суду Житомирської області.

    Ваш талант мудрого керівника і наставника, передбачливого стратега й далекоглядного організатора, воля, мужність і витримка додають віри, сил та натхнення кожному із нас, надихають на професійні досягнення та здобутки у праці.

         На своєму життєвому і професійному шляху Ви завжди є прикладом невтомного, чесного служіння державі, інтересам громадян, ідеалам добра і справедливості! Ваш внесок у становлення правосуддя в Україні високо оцінений державою та пошанований людською вдячністю.

              Від усього серця бажаємо Вам, щоб доля берегла від труднощів і негараздів. Нехай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, у домі хай завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.

         Щастя Вам, здоров’я, невичерпної енергії, плідної праці, нових звершень, успіхів у Вашій нелегкій відповідальній діяльності!

  

           Зі щирою повагою і найкращими побажаннями

           працівники господарського суду Житомирської області

           

.