flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Огляд ЗМІ: схвалено концепцію прямих зв’язків судів з громадськістю

31 липня 2017, 10:50

    Комунікаційний комітет системи правосуддя розглянув та схвалив Концепцію прямих зв’язків судів із громадськістю, розроблену відповідно до Висновку Консультативної ради європейських суддів про справедливий суд у розумні строки та роль судді в судових процесах із урахуванням альтернативних засобів вирішення спорів та Висновку «Правосуддя та суспільство» та рішення XIV позачергового з’їзду суддів України від 14 березня 2017 року.

    Про це повідомляється на сайті Вищої ради правосуддя.

    Реалізація Концепції дасть змогу узагальнити досвід прямих зв’язків, що існує у судах України, розробити методичні рекомендації щодо чинних та нових програм охоплення та поширити практику прямих зв’язків у судах, органах та установах системи правосуддя України.

    Відповідно до затвердженого Плану заходів з впровадження Концепції на 2017 рік, з метою ознайомлення із документом та існуючим досвідом прямих зв’язків заплановано проведення п’яти заходів у Києві, Харкові, Одесі, Львові, Дніпрі.

    Комунікаційний комітет системи правосуддя було утворено на виконання Меморандуму про взаємодію і співпрацю представників системи правосуддя України від 10 лютого 2017 року.

 

 Прес-секретар