flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду прийняв участь у чергових загальних зборах членів ГО «Асоціація суддів господарських судів України»

31 жовтня 2017, 11:00

    26-27 жовтня 2017 року в Одеському апеляційному господарському суді відбулися чергові загальні збори членів ГО «Асоціація суддів господарських судів України», на яких був присутній голова Господарського суду Житомирської області Давидюк Валерій Кіндратович, голови господарських судів усіх інстанцій та делеговані від судів представники відокремлених підрозділів Асоціації.

   Основні питання роботи зборів стосувалися сучасних загроз незалежності судової влади, випадків фізичного та психологічного тиску на суди та суддів, питань адміністрування та здійснення судочинства у судах господарської юрисдикції.

    Крім того, на зборах обговорювались практичні аспекти застосування Концепції прямих зв’язків судів з громадськістю.

  За результатами проведення загальних зборів Асоціації суддів господарських судів України прийнято рішення стосовно необхідності врегулювання питань створення Служби судової охорони; необхідність ініціювання перед суб'єктами законодавчої ініціативи вирішення питання про повернення місцевим спеціалізованим судам функцій розпорядників бюджетних коштів.
     Докладніше про прийняті на зборах рішення та фотозвіт зборів – найближчим часом на офіційному сайті АСГСУ - http://uajcc.org .

 

Джерело – Судова влада України