flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у семінарі на тему: «Практика застосування нового законодавства про державну службу»

12 грудня 2017, 11:00

      08 грудня 2017 року в територіальному управлінні ДСА України в Житомирській області відбувся семінар на тему: «Практика застосування нового законодавства про державну службу» за участі представників міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.

      У семінарі взяли участь керівник апарату Господарського суду Житомирської області Дєдух Олена Мартиянівна та начальник відділу по роботі з персоналом Тернова Тетяна Василівна.

На семінарі розглядалися основні питання:

  • Нові механізми оцінки службової діяльності державних службовців та планування їх службової кар’єри - заступник начальника міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Бражевський В.М.,
  • Прийняття, проходження, припинення державної служби – головний спеціаліст міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Сірук В.С.;
  • Порядок присвоєння рангів державних службовців. Соціальні гарантії, встановлені законодавством про державну службу – головний спеціаліст міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Кравченко Л.М.