flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Головний спеціаліст відділу по роботі з персоналом пройшов навчання

26 березня 2018, 17:30

    З 21 по 23 березня 2018 року головний спеціаліст відділу по роботі з персоналом  - Шаран Денис Вікторович пройшов підготовку спеціалістів з питань персоналу місцевих та апеляційних судів в м. Києві.

     Підготовка проводилась у формі сучасних інтерактивних лекцій, презентацій Power Point, обговорень.

    Основи тайм-менеджменту; організація роботи суду з виконання вимог законів України  «Про звернення громадян» та «Про доступ до публічної інформації»; особливості та етапи проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби, - питання, що виносилися до обговорення в перший день навчання.

    Наступний день навчання був присвячений питанням, що є актуальними в контексті судової реформи, а саме: кадрові питання ліквідації та утворення нових судів; фінансовий контроль в питаннях подання декларацій; організація роботи по військовому обліку; щорічне оцінювання результатів службової діяльності  та ін.

   На заключному етапі навчання, -  лектори розповіли про психологічні аспекти діяльності працівників судової системи; аналіз  посад;   орієнтація  та  адаптація  новопризначеного працівника; стажування;  наставництво; мотивація та стимулювання персоналу та особливості розгляду судами трудових спорів.

    Всім учасникам підготовки було вручено Сертифікати НШС України про участь.

   

    Прес-секретар