flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальник відділу організації судового процесу прийняв участь в навчально-методичному зборі

00 0000, 00:00

Впродовж 13 – 14 червня 2018 року, начальник відділу організації судового процесу та служби судових розпорядників Маринченко Ігор приймав участь в навчально-методичному зборі (заході у системі мобілізаційної підготовки, що має на меті підвищення теоретичних знань і практичних навичок посадових осіб відповідальних за ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних) у місті Кам’янець-Подільському.

Захід проходив за участю фахівців Генерального штабу Збройних Сил України та Державної судової адміністрації України, зокрема  начальника відділу військового обліку та бронювання мобілізаційного управління персоналу Генерального штабу ЗСУ, полковника Правдивеця О. та головного спеціаліста з питань безпеки та мобілізаційної роботи ДСА Каземірова С. у форматі інтерактивних лекцій та практичних завдань.

Основна мета проведеного заходу полягала у вдосконаленні теоретичних знань, навиків та умінь працівників відповідальних за військовий облік.

Учасники розглянули питання:

- вимог законодавчих та нормативно-правових актів  з питань оборонної та мобілізаційної роботи;

- повноваження органів військового управління щодо керівництва та контролю за станом оборонної та мобілізаційної роботи;

- порядок звіряння облікових даних особових карток призовників і військовозобов’язаних з обліковими даними військового комісаріату тощо.

По закінченню всі учасники заходу отримали сертифікати НШСУ.

 

Прес-секретар