flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Врегулювання конфліктів в господарських судах за участю суддів

19 червня 2018, 12:55

18 – 19 червня 2018 року у місті Львові, суддя Господарського суду Житомирської області Олексій Омельян приймає участь у тренінгу в якості викладача на тему: «Врегулювання спорів за участю судді у господарському судочинстві».

Тренінг проводиться НШСУ у співпраці з українсько-канадським Проектом «Підтримка судової реформи», за участю фахівців НШСУ, суддів, науковців та іноземних представників, зокрема керівника Проекту «Підтримка судової реформи»  - Любомира Маркевича, голови суду Королівської лави провінції Саскачеван, Канада  - Мартела Д. Попескула та директора з правових та навчальних питань Групи міжнародного співробітництва Національного суддівського інституту Канади  - Дональда Чіассона.

Учасники заходу розглядають питання національного та міжнародного досвіду врегулювання спорів за участю судді, законодавчі, організаційно-правові та психологічні аспекти даної процедури. В рамках тренінгу планується обговорення проблемних питань, виконання практичних завдань та демонстрація тематичних відео.

 (фото з офіційного сайту Національної школи суддів України)

  Прес-секретар