flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ефективне та справедливе судове адміністрування як запорука утвердження судової влади в Україні

03 серпня 2018, 12:55

Впродовж 1-2 серпня 2018 року керівник апарату Господарського суду Житомирської області Олена Дєдух приймала участь в семінарі з питань ефективного та справедливого судового адміністрування, який має на меті подальше зміцнення судового управління в контексті судової реформи в Україні.

Семінар проходив за підтримки Програми розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США (CLDP) у м. Одесі.

Мета семінару – ознайомити учасників з ключовими принципами судового адміністрування; керування кадровими ресурсами; практикою впровадження електронних систем судового адміністрування, оптимізацією електронного документообігу тощо.

Виступаючи з вітальною промовою до учасників семінару, Голова ДСА України Зеновій Холоднюк наголосив, що саме на керівників апаратів покладається найважливіша функція ефективної діяльності суду – забезпечення взаємодії між апаратом суду та суддівським корпусом.

Іноземні колеги - експерти Програми розвитку комерційного права (CLDP) Майкл Канніфф та Кейт Фогерті розповідали про основні положення стратегічного планування, лідерства та необхідності налагодження зв’язків між судами та громадськістю.

 

(фото з сайту ДСА України)

 Прес-секретар