flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг для підготовки викладачів

25 жовтня 2018, 15:30

24 та 25 жовтня 2018 року судді Господарського суду Житомирської області Оксана Машевська та Олексій Омельян приймають участь в тренінгу для тренерів курсів «Особливості розгляду окремих категорій справ у господарському судочинстві».

Захід організовано НШСУ  у приміщенні КГС ВС.

Олександр Потильчак, координатор блоку «Господарське судочинство» програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, відкрив захід та зауважив колегам, що розуміння позицій розробників курсів і вироблення єдиних підходів до їх викладання має сприяти високому рівню засвоєння матеріалів кандидатами на посаду судді.

Для підготовки тренерів запрошено: суддів Тетяну Дроботову, Володимира Гевка, Бориса Грека, Олесю Дупляк, Олену Коротун, Олександра Крижного та Олену Яценко. 

Учасники розглядають питання щодо вирішення спорів, що виникають із земельних правовідносин; визнання правочинів недійсними та застосування міжнародних угод при вирішенні господарських спорів; вирішення спорів, що виникають із договорів страхування; особливостей ведення судового засідання; особливостей розгляду корпоративних спорів.

Тренери проводитимуть заняття з кандидатами на посаду судді з 23 листопада по 12 грудня 2018 року.

 

Прес-секретар