flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь в правовому практикумі

05 листопада 2018, 15:08

02 листопада 2018 року суддя Господарського суду Житомирської області Альона Шніт приймала участь в правовому практикумі  за участю суддів ВС «Правові позиції Верховного Суду у справах щодо земельних відносин та права власності. Справи про банкрутство».

Захід організований юридичним журналом «Право України» за участю співорганізатора Національної асоціації адвокатів України та партнерів видавництва «Ін Юре», Єдиного порталу аналітичної судової практики Ratio Decidendi.

З вітальним словом до учасників звернувся суддя-спікер КГС ВС Юрій Чумак. Спікерами заходу виступили суддя  ВП ВС Віталій Уркевич, суддя КГС ВС Лілія Катеринчук, головний спеціаліст правового управління КГС ВС Мирослава Романів, директор департаменту з питань судової роботи та банкрутства Юрій Моісеєв та професор КНУ ім. Т.Г. Шевченка Вікторія Резнікова.

В І блоці практикуму, учасники обговорили проблемні питання розгляду справ щодо земельних відносин та права власності;  процедуру розгляду  земельних  спорів КГС ВС. В ІІ блоці, - правові  позиції  ВС  у  справах  про банкрутство, висновки ВП ВС у справах про земельні спори та право власності, а також у справах про банкрутство.

По закінченню заходу, учасники отримали Сертифікати.

 

Прес-секретар