flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату підвищує кваліфікацію

20 березня 2019, 12:15

З 18 по 22 березня 2019 року заступник керівника апарату Господарського суду Житомирської області Тетяна Пилипчук проходить підвищення кваліфікації  для керівників і заступників керівників апаратів місцевих (окружних) та апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва, на базі Національної школи суддів України.

В перший день підготовки суддя Авдіївського міського суду Донецької області Панченко Олена провела тренінг на тему: «Забезпечення  безперервної  роботи  суду  в  умовах надзвичайних  ситуацій», де тренер наголосила на важливості планування та вироблення алгоритму дій, спрямованих на забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій. Слухачі мали можливість обговорити питання внутрішньої та зовнішньої комунікацій у суді,  виконували практичні завдання.

В.о. генерального директора Державного підприємства «Інформаційні судові системи» Дубінко Дмитро розповів про актуальне на часі питання, - використання електронного суду в місцевих та апеляційних судах.

Головний науковий співробітник відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України Кабиш Оксана повідомила про нові стандарти судово-процесуального документування.

Тренінг на тему: «Застосування антикорупційного законодавства щодо державних службовців органів судової влади» провів професор кафедри парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України, кандидат юридичних наук, доцент Марчук Ростислав. Спікер надав слухачам інформацію щодо розмежування корупційних правопорушень від  правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Провідний науковий співробітник відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів, кризовий психолог, фахівець з травмафокусованої психотерапії  Голембієвська Надія розповість про психологічні особливості ефективного спілкування в професійній діяльності працівників апаратів судів та про основні механізми адаптації до професійної діяльності працівників апаратів судів: техніки самоопанування.

Заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві Чумак Наталія розповість щодо міжнародного досвіду судового адміністрування.  

Начальник управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя, керівник Прес-центру судової влади України Лисенко Оксана та заступник начальника управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності – завідувач відділу взаємодії із засобами масової інформації секретаріату Вищої ради правосуддя Паламарчук Ірина проведуть інтерактивні лекції на тематику зовнішньої комунікації, взаємодії судів зі ЗМІ.

Начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України Цимбалюк Олег повідомить про актуальні питання організації служби персоналу у судах в умовах реформування судової системи.

Заступник начальника юридичного управління – начальник відділу правової експертизи Державної судової адміністрації України, розробник дистанційного навчального курсу «Судове адміністрування», тренер-викладач Сертифікаційної програми з питань судового адміністрування Університету штату Мічиган Опанасюк Тетяна проведе для слухачів заходу тренінг на тему: «Стратегічне планування у роботі керівника апарату. Взаємодія керівника апарату та голови суду».

 

(фото зі сайту НШС України)

 

Прес-секретар