flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти відвідали судові засідання

10 квітня 2019, 17:21

Сьогодні, в рамках проведення «Днів відкритих дверей» до Господарського суду Житомирської області завітали студенти четвертого курсу спеціальності «Правознавство» Житомирського національного агроекологічного університету під керівництвом доцента кафедри правознавства Анни Бучинської.

Студенти відвідали два судові засідання під головуванням судді Оксани Прядко за участю секретаря судового засідання Ольги Чухалової.

В судовому засіданні по справі про визнання недійсним договору на управління спадщиною за позовом товариства з обмеженою відповідальністю до органу місцевого самоврядування, студенти ознайомилися з порядком підготовчого провадження.

В другому судовому засіданні по справі за позовом приватного акціонерного товариства до приватного підприємства  про стягнення 77 119,36 грн (упущеної вигоди), студенти мали можливість спостерігати за порядком подання представниками клопотань про долучення документів до матеріалів справи.

Секретар судового засідання Ольга Чухалова  розповіла  студентам про особливості проведення судового засідання у режимі відеоконференцзв’язку з іншими судами України.

Господарський суд Житомирської області завжди залишається відкритим у комунікаційній діяльності та чекає наступних зустрічей.

 

Прес-секретар